Video advertising

Er is steeds meer nodig om online op te vallen. Waar je voorheen makkelijk de aandacht trok met een pakkende slogan of goede foto, moet je nu creatiever zijn. Steeds meer bedrijven maken hiervoor gebruik van videocontent. Een slimme zet, consumenten kijken namelijk liever naar een video dan dat zij een tekst lezen. En videocontent blijft ook nog eens langer hangen. Wil je opvallen en maximaal resultaat halen uit je online advertenties, dan is videocontent dus onmisbaar.

Met 123media.nl maak je eenvoudig en snel promotiefilmpjes voor jouw bedrijf. Je hebt geen speciale kennis, software of grote budgetten nodig. Alleen een computer met internet, een aantal goede foto’s en een paar minuten tijd. Dankzij de snelheid en het lage budget waarmee je een promotiefilmpje maakt, is het mogelijk om videocontent flexibel in te zetten. Bijvoorbeeld om aanbiedingen aan te kondigen, in te spelen op het weer en actualiteiten of om voor elke vestiging een aangepaste video te maken met de openingstijden en het adres. Ook kun je eenvoudig gerichte content creëren voor verschillende doelgroepen.

Voor je het weet is jouw promotiefilmpje klaar en kun je aan de slag! Je kunt via verschillende kanalen adverteren met jouw filmpje. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van video advertising. Behoefte aan meer informatie of schakel je liever een expert in? Neem dan contact met ons, we helpen graag.